Klik hier om direct offertes te vergelijken van meerdere blikjesautomaat Leveranciers.


Bij Matchpoint offerte-aanvragen.net kunt u meerdere offertes tegelijk aanvragen en vergelijken op prijs en kwaliteit. Wilt u een blikjesautomaat kopen of huren? Vergelijk dan eerst meerdere leveranciers en bespaar.

 

 

Blikjesautomaat

Heeft u met uw bedrijf meerdere medewerkers in dienst of ontvangt u veel klanten in uw bedrijf of winkel? Of heeft u vele bezoekers die u wat te drinken kunt aanbieden. Dat kan makkelijk geregeld worden door een blikjesautomaat in uw bedrijf of winkel te laten plaatsen. U kunt een blikjesautomaat kopen en er voor kiezen de blikjesautomaat zelf te gaan bijvullen of u kunt deze taak ook uit handen geven aan de leverancier als u van plan bent om een blikjesautomaat te huren. Aan beide opties zijn uiteraard voordelen verbonden en voor de service en het onderhoud zijn er uiteraard ook verschillende mogelijkheden af te spreken met de leverancier.

Een blikjesautomaat gratis laten plaatsen?

Een zeer veel gebruikte mogelijkheid om een blikjesautomaat in uw bedrijf te laten plaatsen is natuurlijk een gratis plaatsing. Bij een gratis plaatsing van een blikjesautomaat zal het alles volledig worden overgenomen door de leverancier, namelijk het onderhoud, storingen en het bijvullen van uw blikjesautomaat. Voor het full service contract zal er jaarlijks een vast bedrag in rekening worden gebracht. Er zijn ook leveranciers die over de gemaakte omzet van de verkoop uit de blikjesautomaat een commissie geven. Deze contractvorm is natuurlijk bijzonder geschikt voor grotere bedrijven, winkels en instellingen waar veel bezoekers of personeel is en dus veel gebruik wordt gemaakt van een blikjesautomaat. U kunt dan een leuk centje verdienen per automaat.

Een blikjesautomaat huren of toch kopen?

Voor de wat kleinere bedrijven die een frisdrankautomaat alleen voor personeel beschikbaar stellen zijn er natuurlijk ook mogelijkheden om een blikjesautomaat te kopen. U heeft dan de vrijheid en zelf de invloed op het assortiment om blikjes frisdrank aan de frisdrankautomaat toe te voegen en aan te bieden. Het staat u natuurlijk ook geheel vrij om bij het kopen van een blikjesautomaat van het zeer uitgebreide assortiment van de leverancier gebruik te maken en van de grote dienstverlening te profiteren, denkt u hierbij aan storingen en onderhoud. Er zijn vele leveranciers met blikjesautomaten en vele soorten dus is het verstandig eerst te vergelijken, dit kunt u eenvoudig doen door het formulier in te vullen.

 

Vergelijk meerdere leveranciers voor het kopen of huren van uw blikjesautomaat.blikjesautomaat blikjesautomaat blikjesautomaat

© Copyright 2006-2011, Matchpoint offerte-aanvragen.net

© Copyright 2006-2015, Matchpoint offerte-aanvragen.net