Geplaatst op 19.10.2018 door
Je hebt er vast wel eens van gehoord cryptocurrency. Komt het je niet bekend voor? Wat nou als ik ‘bitcoin’ zeg. Waarschijnlijk gaat er nu wel een belletje rinkelen.
Geplaatst in:
Geplaatst op 19.10.2018 door
Elke ondernemer, dus ook jij als zzp’er, moet een administratie hebben. Het is erg handig voor jezelf, maar zeker de Belastingdienst vindt het heel belangrijk
Geplaatst in:
Geplaatst op 19.9.2018 door
Een rolluik aanschaffen en monteren kan uw huis compleet maken. Rolluiken beschermen in de zomer tegen de hitte en felheid van de zon en in de winter tegen de kou. Ze zorgen voor privacy, omdat niemand erdoorheen kan kijken. Ideaal. Alleen wat kost een rolluik inclusief montage nu? Wij leggen het uit.
Geplaatst in:
Geplaatst op 11.9.2018 door
Nu de zomer over een tijdje toch echt weer voorbij is, zullen de bladeren weer van de bomen vallen.
Geplaatst in:
Geplaatst op 27.8.2018 door
Steeds meer mensen werken als freelancer
Geplaatst in:
Geplaatst op 23.3.2018 door
Als zakelijk ondernemer heb je al genoeg zorgen aan je hoofd. Jouw energierekening hoeft daar niet één van te zijn. Wist je dat de energieprijzen dagelijks veranderen? Als jouw energiecontract binnenkort afloopt, dan is het verstandig om de prijswisseling bij de energieleveranciers in de gaten te houden. Voor ZZP, MKB en Groot Zakelijk verschillen de energiekosten enorm. Voor elke gebruiker staat er in onze vergelijker een passend pakket klaar.
Geplaatst in:
Geplaatst op 8.2.2018 door
Een klant is geïnteresseerd in jouw product of dienst en vraagt jou om een offerte te maken. Het is dan belangrijk om zo snel mogelijk een professionele offerte te maken en te versturen.
Geplaatst in:
Geplaatst op 25.11.2017 door
Wil ook jij je eigen app's laten ontwikkelen en deze Lanceren? Wil je een extra zakcentje verdienen aan je eigen app? Download dan zeker dit ebook en verdien geld met je eigen app!
Geplaatst op 20.9.2017 door
Elektrisch of hybride rijden? 'Groene'milieubewuste mensen kopen meer en meer hybride of elektrische voertuigen. Deze auto's beschadigen de natuur veel minder doordat er geen / een beperkte C02-uitstoot is. Toch is een hybride auto niet hetzelfde als een elektrische wagen. En ook binnen deze twee soorten, zijn er verschillen.
Geplaatst in:
Geplaatst op 20.9.2017 door
Regendouche kopen? Waar moet je op letten. Waar je eerst de regendouche alleen nog tegenkwam in luxe hotels, is hij tegenwoordig ook zeer betaalbaar voor thuis. Vandaar dat de populariteit steeds meer stijgt. Hoe fijn is het dan ook wanneer je tijdens een frisse wasbeurt jezelf voor eventjes in een tropisch regenwoud kan wanen. Een dun waterstraaltje uit een ouderwetse douchekop of juist een harde straal in je nek zijn dan niet echt de definities van ontspanning. Een regendouche biedt dan uitkomst! Niet nu meteen die regendouche kopen, want er zijn nog een aantal dingen waar je eerst naar moet kijken.
Geplaatst in:


© Copyright 2006-2015, Matchpoint offerte-aanvragen.net