Geplaatst op 28.2.2014 door MatchPoint
Wilt u stucwerk laten uitbesteden aan een stukadoorbedrijf uit de regio, vul dan onze stukadoor offerte zo gedetailleerd mogelijk in. Uit de offerte moet blijken waar uw stukadoorsklus precies uit bestaat. Welke ruimte had u in gedachte? Maar ook het aantal vierkante meters en de aard van het stucwerk zijn bepalend voor een offerte op maat.
Geplaatst in: Stukadoors
Geplaatst op 28.2.2014 door MatchPoint
Een moeilijk te beantwoorden vraag als ‘Wat kost een schilder?’ kan redelijk eenvoudig omzeild worden door het invullen van een schilder offerte. Of het nu om kleine of grote schilderklussen gaat, het is altijd fijn maar als u weet waar u aan toe bent. Er zitten wel degelijk verschillen in de kosten die een schildersbedrijf aan u doorberekent. Door schilders of schildersbedrijven met elkaar te vergelijken loopt uw voordeel soms op tot 40 procent.
Geplaatst in: Schilders
Geplaatst op 27.2.2014 door MatchPoint
Bij het uitzoeken van wat een schoonmaakbedrijf gaat kosten, is een offerteaanvraag de snelste en makkelijkste methode. Binnen een mum van tijd krijgt u van diverse schoonmaakbedrijven uit de regio het kostenplaatje voorgeschoteld. Na het vergelijken van de prijzen kunt u relatief snel een weloverwogen beslissing maken. De schoonmaakkosten kunnen behoorlijk verschillen.
Geplaatst in: Schoonmaakbedrijven
Geplaatst op 27.2.2014 door MatchPoint
Het aantal gewerkte uren en de frequentie van de schoonmaakwerkzaamheden zijn bepalend voor de kosten van een schoonmaakbedrijf. Schoonmaakbedrijven berekenen zowel het uurloon als de kosten van het ingezette materiaal. Wilt u door middel van een offerte verschillende schoonmaakbedrijven met elkaar vergelijken kunt u ook de prijs van het schoonmaken per m2 laten berekenen. Specifieke schoonmaakklussen kunt u beter apart aangeven.
Geplaatst in: Schoonmaakbedrijven
Geplaatst op 26.2.2014 door MatchPoint
Heeft uw bedrijf of kantoor dringend behoefte aan een schoonmaakbedrijf, een offerte aanvragen geeft inzicht in de kosten. Schoonmaakbedrijven kunnen voor diverse schoonmaakwerkzaamheden ingezet worden. Ze kunnen als glazenwasser, algemene schoonmaak, industriële reiniging, vloeronderhoud en zelfs voor de reiniging van uw wagenpark ingezet worden. Maar alles heeft een prijskaartje.
Geplaatst in: Schoonmaakbedrijven
Geplaatst op 26.2.2014 door MatchPoint
De aankoop van zonnepanelen loont absoluut de moeite. Helemaal wanneer u bij ons uw zonnepaneel offerte aanvraagt. Naast de investering die u na zo’n 10 jaar heeft terugverdiend, kan door het vergelijken van de diverse zonnepanelen-installateurs een besparing opleveren die soms tot 30 procent oploopt. Reden te meer om eens goed rond te kijken welk zonnepaneel voor u het meest geschikt is.
Geplaatst in: Zonnepanelen
Geplaatst op 25.2.2014 door MatchPoint
Heeft u geen idee wat een koffieautomaat kost, maar wilt u toch prijzen vergelijken, kan wat extra informatie voor enige opheldering zorgen. Je hebt allerlei maten en modellen van bekende leveranciers als Douwe Egberts, Nescafe of Cafebar. Daarnaast dient u rekening te houden met hoeveel koffie u nodig heeft en ook over de kwaliteit van de koffie. Kortom, de koffieautomaat prijzen variëren al naar gelang uw wensen.
Geplaatst in: Koffieautomaten
Geplaatst op 25.2.2014 door MatchPoint
Bij het vergelijken van verschillende koffieautomaten kunnen de kosten per koffieautomaat behoorlijk uiteenlopen. Ook al is de investering relatief goedkoop zijn er een aantal factoren die van invloed kunnen zijn op uw uitgaven. In dit artikel krijgt u van ons enkele tips waar u bij de aankoop van uw koffieautomaat rekening mee dient te houden. Met een offerte kan u de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken.
Geplaatst in: Koffieautomaten
Geplaatst op 24.2.2014 door MatchPoint
Om u wegwijs te maken bij het bepalen van de juiste keuze voor uw frisdrankautomaat, eerst nog wat extra informatie over frisdrankautomaten in het algemeen. Bij onze offerte aanvraag moet in ieder geval duidelijk zijn of u de drankautomaat wil kopen, huren of met een full service contract wil aanschaffen. Bij deze laatste optie draagt de leverancier zorg voor onderhoud en bijvulling. Uiteraard brengt elke contractvorm een ander kostenplaatje met zich mee.
Geplaatst in: Frisdrankautomaten
Geplaatst op 24.2.2014 door MatchPoint
Verschilt een frisdrankautomaat in prijs? Voor een bevredigend antwoord kunt u het beste een offerte aanvragen. Bij het invullen zijn er een aantal aspecten die bij uw keuze meetellen. Wilt u als bedrijf, horecaonderneming of als particulier een frisdrankautomaat kopen, let dan op welke drankautomaat tegemoet komt aan uw wensen.
Geplaatst in: Frisdrankautomaten


© Copyright 2006-2015, Matchpoint offerte-aanvragen.net