Geplaatst op 29.3.2014 door MatchPoint
Bij het uitzoeken van wat een notaris aan kosten berekent, kunt u direct al een redelijk overzicht krijgen van de gehanteerde tarieven door verschillende notarissen met elkaar te vergelijken. Maximaal vijf notariskantoren doen een prijsopgave waarbij alle belangrijke onderdelen in opgenomen zijn. U zult ontdekken dat er aanzienlijke verschillen voorkomen. Profiteer maximaal met het aanvragen van een offerte.
Geplaatst in: Notaris
Geplaatst op 29.3.2014 door MatchPoint
Voor wat betreft de kosten van een notaris kunt u een hoop besparen. Aangezien het gemiddelde uurtarief schommelt tussen de €100,- en €200,- kunt u door simpelweg het aanvragen van een offerte uw uitgaven beperken. Sinds 1999 zijn de tarieven van notarissen wettelijk vrijgegeven. Over het algemeen geldt dat de kosten voor onroerend goedzaken flink zijn afgenomen, terwijl de notariskosten voor familiezaken relatief duurder uitvallen.
Geplaatst in: Notaris
Geplaatst op 26.3.2014 door MatchPoint
Vraagt u zich af ‘Wat kost een glazenwasser?’, bedenk dan dat er op verschillende manieren prijzen worden gehanteerd. We proberen via wat extra informatie meer duidelijkheid te verschaffen, waardoor u alvast voorbereid bent op de uitkomst van uw offerte-aanvraag. Naar aanleiding hiervan kunt u zelf bepalen welk glazenwassersbedrijf het beste aansluit op uw wensen. De tarieven van een glazenwasser kunnen onderling behoorlijk verschillen.
Geplaatst in: Glazenwassers
Geplaatst op 26.3.2014 door MatchPoint
Wilt u een prijsopgave over de kosten van een glazenwasser uit uw regio, is het invullen van onze offerte de snelste manier om inzicht te krijgen. Glazenwassers zetten zich in voor particulieren en voor het bedrijfsleven. U kunt ze eenmalig inschakelen, maar u kunt ze ook maandelijks langs laten komen voor een wasbeurt. Er worden standaard tarieven gehanteerd voor een bepaald soort en formaat raam en ook de bereikbaarheid speelt natuurlijk een rol.
Geplaatst in: Glazenwassers
Geplaatst op 21.3.2014 door MatchPoint
Door het aanvragen van een offerte voor een accountant krijgt u snel uitsluitsel over welk uurtarief er wordt gehanteerd. Voor het reguliere werk voor het midden-en kleinbedrijf moet u rekenen op 70 euro, terwijl voor specialistische accountant werkzaamheden de kosten tot een paar honderd euro per uur kunnen oplopen. Maak uw wensen duidelijk en ontvang direct de verschillende prijsopgaven. Een snellere manier om prijzen met elkaar te vergelijken is er niet.
Geplaatst in: Accountant
Geplaatst op 19.3.2014 door MatchPoint
Heeft u als ZZP-er of als midden- en kleinbedrijf behoefte aan een accountant, zult u zich wellicht als eerste afvragen ´Wat kost een accountant?´ Geen gemakkelijk te beantwoorden vraag, omdat eerst vastgesteld moet worden hoeveel tijd de werkzaamheden in beslag zullen nemen. Wanneer u in uw offerteaanvraag duidelijk kunt maken wat de bedoeling is, kan het accountantskantoor met een prijsopgave komen die u met elkaar kunt vergelijken. het uurtarief varieert van 70 tot 200 euro.
Geplaatst in: Accountant
Geplaatst op 19.3.2014 door MatchPoint
De kosten voor een accountant lopen zeer uiteen. Het uurtarief varieert tussen de 70 euro voor reguliere accountant werkzaamheden voor het MKB tot een paar honderd euro per uur voor grote, gerenommeerde bedrijven. Natuurlijk wordt de prijs beïnvloedt door de hoeveelheid werk. Ook de status van een accountant, of hij over veel of weinig ervaring beschikt, zal van invloed zijn op de uitkomst van uw offerteaanvraag.
Geplaatst in: Accountant
Geplaatst op 18.3.2014 door MatchPoint
Altijd handig om van te voren de kosten van een loodgieter in te schatten. Bij de aanvraag van uw offerte zullen maximaal vijf loodgieters- of installatiebedrijven een prijsopgave kenbaar maken. Daarin kunt u allereerst proberen duidelijk te krijgen welk uurtarief berekend zal worden. Bij acute problemen waarbij iets niet meer functioneert, weet je van te voren nooit of iets vervangen of gerepareerd moet worden.
Geplaatst in: Loodgieters
Geplaatst op 18.3.2014 door MatchPoint
Wat het uurtarief van een loodgieter uit uw regio bedraagt is een vraag die door het aanvragen van onze offerte snel beantwoord zal worden. Alhoewel het gemiddelde uurloon nog altijd op zo´n 40 euro uitkomt, zijn er uiteraard de nodige prijsverschillen en kan het uurtarief zelfs oplopen naar € 65,-. Ondanks dat de economische crisis nauwelijks invloed gehad heeft op de tariefstelling van een loodgieter zal de uitkomst u wellicht toch verrassen. Omschrijf de werkzaamheden daarom zo nauwkeurig mogelijk en ontdek het verschil.
Geplaatst in: Loodgieters
Geplaatst op 17.3.2014 door MatchPoint
Voor loodgieterwerk van welke aard dan ook is de eerste vraag ‘Wat kost een loodgieter?’ niet zo eenvoudig te beantwoorden. Eerst moet duidelijk zijn waarvoor u een loodgieter of loodgietersbedrijf wilt inschakelen. Het werk van een loodgieter is zeer divers, van een rioolverstopping, het aanleggen van uw gas- en waterleiding, tot dakreparatie. Door loodgieters of loodgietersbedrijven met elkaar te vergelijken kunt u daarna een verstandige keuze maken.
Geplaatst in: Loodgieters


© Copyright 2006-2015, Matchpoint offerte-aanvragen.net