Geplaatst op 30.7.2016 door MatchPoint
Lastbegrenzers voor staaldraad takels van 100 tot 12000 kg uitermate geschikt voor vervanging van de elektronische lastbegrenzers onderhoud vrij en eenvoudige montage
Geplaatst in: Lastbegrenzers
Geplaatst op 22.7.2016 door
Spouwmuurisolatie is voor vele mensen een onbekende vorm van het isoleren van een woning. Dat komt met name omdat deze isolatievorm niet zomaar door iedereen uitgevoerd kan worden. Zoals de naam al doet vermoeden wordt de ruimte tussen de twee buitenmuren, ook wel de spouw genoemd, vol geblazen met isolatiemateriaal. Dat moet op zeer specialistische wijze worden gedaan. Op die manier weet je zeker dat spouwmuurisolatie maximaal rendement oplevert. Maar waarom zou je er voor moeten kiezen om de spouwmuren te laten isoleren?
Geplaatst in:
Geplaatst op 6.7.2016 door
Er kunnen nogal wat ongelukken met garagedeuren gebeuren wanneer je niet de nodige veiligheidsaspecten in acht neemt. Zo zijn er bijvoorbeeld deuren verkrijgbaar waarin een vingerknelbeveiliging is opgenomen. Op die manier wordt voorkomen dat de kleine vingers van kinderen (en ook vingers van volwassenen) bekneld kunnen raken. Naast de mechanieken die voorkomen dat je vingers bekneld kunnen komen te zitten, is een ander veiligheidsaspect, te weten de veerbreukbeveiliging, wettelijk verplicht. Hierdoor wordt voorkomen dat, wanneer een veer mocht breken, de panelen van de garagedeur naar beneden vallen.
Geplaatst in:


© Copyright 2006-2015, Matchpoint offerte-aanvragen.net