Geplaatst op 20.9.2017 door
Elektrisch of hybride rijden? 'Groene'milieubewuste mensen kopen meer en meer hybride of elektrische voertuigen. Deze auto's beschadigen de natuur veel minder doordat er geen / een beperkte C02-uitstoot is. Toch is een hybride auto niet hetzelfde als een elektrische wagen. En ook binnen deze twee soorten, zijn er verschillen.
Geplaatst in:
Geplaatst op 20.9.2017 door
Regendouche kopen? Waar moet je op letten. Waar je eerst de regendouche alleen nog tegenkwam in luxe hotels, is hij tegenwoordig ook zeer betaalbaar voor thuis. Vandaar dat de populariteit steeds meer stijgt. Hoe fijn is het dan ook wanneer je tijdens een frisse wasbeurt jezelf voor eventjes in een tropisch regenwoud kan wanen. Een dun waterstraaltje uit een ouderwetse douchekop of juist een harde straal in je nek zijn dan niet echt de definities van ontspanning. Een regendouche biedt dan uitkomst! Niet nu meteen die regendouche kopen, want er zijn nog een aantal dingen waar je eerst naar moet kijken.
Geplaatst in:
Geplaatst op 18.9.2017 door
Investeren in zonnepanelen Woningbezitters zijn in de afgelopen jaren steeds vaker op zoek gegaan naar mogelijkheden om bij te dragen aan een duurzame wereld. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van energiezuinigere apparatuur in huis, het verbeteren van de isolatie, of het gebruik van zonnepanelen. Met zonnepanelen wek je voortaan je eigen groene stroom op, die je zelfs op een kleine batterij op kunt slaan! Het ligt in de lijn der verwachting dat de capaciteit van deze thuisbatterijen in de komende jaren flink zal toenemen, wat het steeds aantrekkelijker maakt om te investeren in zonnepanelen. Eenvoudig is deze investering echter niet! Welke zonnepanelen passen het beste bij mijn woning? Hoe weet ik of zonnepanelen van een hoge kwaliteit zijn? Enzovoorts.
Geplaatst in:
Geplaatst op 18.9.2017 door
Schakel een hovenier in voor deze klussen Voor veel mensen blijkt het onderhouden van de tuin geen eenvoudige klus te zijn. Mensen hebben de tijd niet, hebben geen groene vingers, of hebben een te grote tuin om volledig zelf te onderhouden. Het is zonde als de tuin overwoekerd raakt door onkruid, hoog gras en te laat gesnoeide struiken en bomen! Reden genoeg om een offerte aan te vragen bij een hovenier in je omgeving, om de tuin te laten onderhouden. Bij het inschakelen van een hoveniersbedrijf bepaal je zelf welke klussen je door een hovenier uit laat voeren. Sommige klussen, zoals het maaien van het gazon, kun je bijvoorbeeld relatief eenvoudig zelf uitvoeren. Voor welke klussen kun jij de hulp van een hovenier goed gebruiken?
Geplaatst in:
Geplaatst op 18.9.2017 door
Inschakelen van een verhuisbedrijf Bent u van plan om te gaan verhuizen? Dan is dat natuurlijk fantastisch, maar er zijn ook een hoop praktische zaken die gerealiseerd moeten worden. Adreswijzigingen moeten worden doorgegeven en daarnaast is het zaak om alle spullen van de oude naar de nieuwe woning te verplaatsen. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar om zeker te zijn van een juiste manier van verhuizen is het inschakelen van een verhuisbedrijf aan te raden. Maar waar moet u op letten?
Geplaatst in:
Geplaatst op 4.9.2017 door
Al een hele lange tijd wordt riet gebruikt om huizen mee te bedekken. Vooral vroeger zag je veel rietendaken. De eerste bewoners van de gebieden in Nederland bedekten hun huizen al met riet.
Geplaatst in:


© Copyright 2006-2015, Matchpoint offerte-aanvragen.net