Geplaatst op 19.9.2018 door
Een rolluik aanschaffen en monteren kan uw huis compleet maken. Rolluiken beschermen in de zomer tegen de hitte en felheid van de zon en in de winter tegen de kou. Ze zorgen voor privacy, omdat niemand erdoorheen kan kijken. Ideaal. Alleen wat kost een rolluik inclusief montage nu? Wij leggen het uit.
Geplaatst in:
Geplaatst op 11.9.2018 door
Nu de zomer over een tijdje toch echt weer voorbij is, zullen de bladeren weer van de bomen vallen.
Geplaatst in:
Geplaatst op 27.8.2018 door
Steeds meer mensen werken als freelancer
Geplaatst in:
Geplaatst op 23.3.2018 door
Als zakelijk ondernemer heb je al genoeg zorgen aan je hoofd. Jouw energierekening hoeft daar niet één van te zijn. Wist je dat de energieprijzen dagelijks veranderen? Als jouw energiecontract binnenkort afloopt, dan is het verstandig om de prijswisseling bij de energieleveranciers in de gaten te houden. Voor ZZP, MKB en Groot Zakelijk verschillen de energiekosten enorm. Voor elke gebruiker staat er in onze vergelijker een passend pakket klaar.
Geplaatst in:
Geplaatst op 8.2.2018 door
Een klant is geïnteresseerd in jouw product of dienst en vraagt jou om een offerte te maken. Het is dan belangrijk om zo snel mogelijk een professionele offerte te maken en te versturen.
Geplaatst in:
Geplaatst op 25.11.2017 door
Wil ook jij je eigen app's laten ontwikkelen en deze Lanceren? Wil je een extra zakcentje verdienen aan je eigen app? Download dan zeker dit ebook en verdien geld met je eigen app!
Geplaatst op 20.9.2017 door
Elektrisch of hybride rijden? 'Groene'milieubewuste mensen kopen meer en meer hybride of elektrische voertuigen. Deze auto's beschadigen de natuur veel minder doordat er geen / een beperkte C02-uitstoot is. Toch is een hybride auto niet hetzelfde als een elektrische wagen. En ook binnen deze twee soorten, zijn er verschillen.
Geplaatst in:
Geplaatst op 20.9.2017 door
Regendouche kopen? Waar moet je op letten. Waar je eerst de regendouche alleen nog tegenkwam in luxe hotels, is hij tegenwoordig ook zeer betaalbaar voor thuis. Vandaar dat de populariteit steeds meer stijgt. Hoe fijn is het dan ook wanneer je tijdens een frisse wasbeurt jezelf voor eventjes in een tropisch regenwoud kan wanen. Een dun waterstraaltje uit een ouderwetse douchekop of juist een harde straal in je nek zijn dan niet echt de definities van ontspanning. Een regendouche biedt dan uitkomst! Niet nu meteen die regendouche kopen, want er zijn nog een aantal dingen waar je eerst naar moet kijken.
Geplaatst in:
Geplaatst op 18.9.2017 door
Investeren in zonnepanelen Woningbezitters zijn in de afgelopen jaren steeds vaker op zoek gegaan naar mogelijkheden om bij te dragen aan een duurzame wereld. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van energiezuinigere apparatuur in huis, het verbeteren van de isolatie, of het gebruik van zonnepanelen. Met zonnepanelen wek je voortaan je eigen groene stroom op, die je zelfs op een kleine batterij op kunt slaan! Het ligt in de lijn der verwachting dat de capaciteit van deze thuisbatterijen in de komende jaren flink zal toenemen, wat het steeds aantrekkelijker maakt om te investeren in zonnepanelen. Eenvoudig is deze investering echter niet! Welke zonnepanelen passen het beste bij mijn woning? Hoe weet ik of zonnepanelen van een hoge kwaliteit zijn? Enzovoorts.
Geplaatst in:
Geplaatst op 18.9.2017 door
Schakel een hovenier in voor deze klussen Voor veel mensen blijkt het onderhouden van de tuin geen eenvoudige klus te zijn. Mensen hebben de tijd niet, hebben geen groene vingers, of hebben een te grote tuin om volledig zelf te onderhouden. Het is zonde als de tuin overwoekerd raakt door onkruid, hoog gras en te laat gesnoeide struiken en bomen! Reden genoeg om een offerte aan te vragen bij een hovenier in je omgeving, om de tuin te laten onderhouden. Bij het inschakelen van een hoveniersbedrijf bepaal je zelf welke klussen je door een hovenier uit laat voeren. Sommige klussen, zoals het maaien van het gazon, kun je bijvoorbeeld relatief eenvoudig zelf uitvoeren. Voor welke klussen kun jij de hulp van een hovenier goed gebruiken?
Geplaatst in:


© Copyright 2006-2015, Matchpoint offerte-aanvragen.net