Geplaatst op 15.2.2014 door MatchPoint
Door verschillende aannemers te vergelijken zult u merken dat de kosten onderling behoorlijk kunnen verschillen. Voor het uitbrengen van een offerte bij een aannemer uit uw regio dient u niet alleen op de prijs te letten, maar ook zeker op de geleverde kwaliteit. Vergelijk daarom alleen goede aannemers en let dan op het prijsverschil. Bij zowel nieuwbouw als bij een verbouwing of renovatie dient u zeker te zijn van een waardevolle investering.
Geplaatst in: Aannemers
Geplaatst op 15.2.2014 door MatchPoint
Bij de kosten van uw aanbouw dient u allereerst rekening te houden met uw budget. Wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan is het van te voren aanvragen van een offerte bij een aannemer of bouwbedrijf een absolute must. Een aanbouw brengt kosten met zich mee die duidelijk zullen maken wat wel of niet binnen uw mogelijkheden ligt. Een bouwofferte werkt wat dat betreft zeer verhelderend.
Geplaatst in: Verbouwing
Geplaatst op 14.2.2014 door MatchPoint
U wilt verhuizen en bent op zoek naar een geschikt verhuisbedrijf. De kosten van deze partijen verschilt echter enorm. Bij ons vergelijkt u snel en eenvoudig diverse verhuizers op basis van gedegen offertes. Welke verhuizer kiest u?
Geplaatst in: Verhuisbedrijven
Geplaatst op 10.2.2014 door MatchPoint
Uw bedrijfsfinanciering rondkrijgen, maar de bank werkt niet mee? Vraag dan eens offertes aan bij andere financieringsmogelijkheden. Zo kunt u toch nog uw financiering regelen en direct van start gaan!
Geplaatst in: Bedrijfsfinanciering
Geplaatst op 10.2.2014 door MatchPoint
Wilt u uw CV ketel vervangen? Wij hebben een selectie van erkende CV installateurs die beschikken over ruime ervaring en die garantie bieden bij de installatie. De huidige CV ketels zijn technisch zo verbeterd, dat het u een flinke energiebesparing oplevert. Hoeveel levert het u op?
Geplaatst in: CV Installateurs
Geplaatst op 9.2.2014 door MatchPoint
De prijzen om een aannemer in te huren verschillen heel erg. Daarnaast is er natuurlijk ook een duidelijk verschil in kwaliteit. Kies de juiste aannemer voor uw verbouwing, uitbouw of andere aspecten. Vergelijk meerdere offertes van diverse betrouwbare en kwalitatieve aannemers
Geplaatst in: Aannemers
Geplaatst op 8.2.2014 door MatchPoint
Het is prettiger wonen in een huis dat goed is geïsoleerd. In de winter blijft het lekker warm en in de zomer is het langer koel. Bovendien kun je door goed isoleren fors op je energierekening besparen en wordt je huis meer waard door een beter energielabel. Benieuwd naar de kosten van een goede isolatie?
Geplaatst in: Isoleren
Geplaatst op 8.2.2014 door MatchPoint
Dakdekkers Een dakdekker schakel je in bij de reparatie en onderhoud van je dak of bij het leggen van een nieuw dak. Het werk van een dakdekker bestaat uit het bedekken van daken en gevels en het onderhouden van daken en gevels. Wanneer je huidige dakbedekking toe is aan vervanging is het mogelijk om het zelfde soort dakbedekking te nemen, maar je kan ook kiezen voor een ander soort of type dakbedekking. Sommige dakdekkers bieden ook aanvullende diensten aan, zoals het aanbrengen van dakramen, dakkapellen, dakgoten en het aanleggen van zonnepanelen, als u hier offertes voor wilt vergelijken dan kunt u terecht op onze website.
Geplaatst in: Dakdekkers
Geplaatst op 4.2.2014 door MatchPoint
Daken en gevels van huizen en kantoren veranderen van kleur door regen, zonlicht, luchtverontreiniging en vuil. Daardoor zullen de daken en gevels in de loop der jaren op elkaar gaan lijken en minder in kleur van elkaar verschillen. Maar niet iedereen vindt dat mooi. Menig eigenaren hebben liever een schoon dak en gevel. Vuil, mos en algen geven daken al snel een slordige aanblik, maar wat veel mensen niet weten is dat door de vervuiling de levensduur van je dakpannen aanzienlijk verminderen.
Geplaatst in: Dak en Gevelreiniging
Geplaatst op 2.2.2014 door MatchPoint
In de zomer is het erg fijn om een airconditioning in de buurt te hebben. Tegenwoordig vindt je in de meeste kantoorruimtes wel een airconditioning, maar ook voor thuis gebruik zijn airconditionings geen luxe meer. Voordat u over gaat tot het aanschaffen van een airconditioning zetten we hieronder nog een paar belangrijke punten waar u op moet letten.
Geplaatst in: Airconditioning


© Copyright 2006-2015, Matchpoint offerte-aanvragen.net