Geplaatst op 21.5.2017 door
In veel gevallen kan de hulp van een slotenmaker tot een volgende werkdag wachten. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij nieuwe sloten geplaatst moeten worden, of waarbij je een inbraakpreventiesysteem in huis wilt laten installeren. Er zijn echter ook situaties denkbaar waarbij je zo snel mogelijk door een slotenmaker geholpen wilt worden! Dit geldt bijvoorbeeld voor een buitensluiting, een inbraak, enzovoorts. In dergelijke situaties kan het
Geplaatst in:
Geplaatst op 23.4.2017 door
Load Cells van zeer hoge kwaliteit, waterdicht groot bereik. deze Loadcells zijn leverbaar van 5 tot 100 ton. Deze van hoogwaardig Aluminium gemaakte load Cells zijn rood geanodiseerd, waterdicht, hebben een groot bereik tot 200 mtr.en zeer lange batterij levensduur, wij geven 2 jaar garantie op deze Loadcells en 24 uur service. wij leveren deze loadcells tegen zeer scherpe prijzen maar ook voor verhuur.
Geplaatst in: Load Cell
Geplaatst op 30.1.2017 door
Als u een erkend bedrijf bent bij de zoekmachine Google, dan is het mogelijk om reviews te ontvangen van klanten en hierop te reageren. Let hierbij wel op dat u geen ongepast taalgebruik gebruikt of dat u zich niet professioneel opstelt. Ook illegale inhoud en reclame maken is niet toegestaan. Mocht dit nu wel het geval zijn, of het nu in de recensie van uzelf of van een klant staat, dan is het mogelijk om deze review te markeren. Het is dan wel handig als u weet hoe dit moet. Dat leest u hieronder.
Geplaatst in:
Geplaatst op 26.9.2016 door
Als ondernemer heb je niet altijd een mega groot kantoor ter beschikking. Dat je kantoor klein is betekent niet gelijk dat je niet efficiënt kan gaan werken. Het is belangrijk om tijd te investeren in je kantoor. Deze tijd win je later terug doordat je een stuk makkelijker kan werken. Daarom zijn hier wat tips om goed overweg te kunnen in een klein kantoor.
Geplaatst in: kantoor
Geplaatst op 17.9.2016 door
Chinese massage helpt bij het verlichten van spanning, angst, stress, stijfheid en pijn. Het verbeterd de ademhaling en de bloedsomloop. Omdat een Chinese massage erg ontspannen is, is het ook ideaal om bij vermoeidheid van het lichaam toe te passen. Met behulp van massage oliën wordt de pijnlijke vast zittende spieren gemasseerd om de spieren te ontspannen. herhaalde sessies van Chinese massage kan leiden tot een betere spiertonus en uiterlijk.
Geplaatst in: Massage Ridderkerk
Geplaatst op 16.9.2016 door MatchPoint
Our Waterproof Load limiters for all wire rope hoists are made ​​of high grade aluminum and anodized in Signal Red This load limiters are easy to install and virtually maintenance-free high-quality materials used . They are available for cable diameters from 4 to 36 mm / 100 to 12 000 kg towing cable. All limiters supplied by us are supplied with CE, clear instructions and installation instructions
Geplaatst in: Load limiter
Geplaatst op 30.7.2016 door MatchPoint
Lastbegrenzers voor staaldraad takels van 100 tot 12000 kg uitermate geschikt voor vervanging van de elektronische lastbegrenzers onderhoud vrij en eenvoudige montage
Geplaatst in: Lastbegrenzers
Geplaatst op 22.7.2016 door
Spouwmuurisolatie is voor vele mensen een onbekende vorm van het isoleren van een woning. Dat komt met name omdat deze isolatievorm niet zomaar door iedereen uitgevoerd kan worden. Zoals de naam al doet vermoeden wordt de ruimte tussen de twee buitenmuren, ook wel de spouw genoemd, vol geblazen met isolatiemateriaal. Dat moet op zeer specialistische wijze worden gedaan. Op die manier weet je zeker dat spouwmuurisolatie maximaal rendement oplevert. Maar waarom zou je er voor moeten kiezen om de spouwmuren te laten isoleren?
Geplaatst in:
Geplaatst op 6.7.2016 door
Er kunnen nogal wat ongelukken met garagedeuren gebeuren wanneer je niet de nodige veiligheidsaspecten in acht neemt. Zo zijn er bijvoorbeeld deuren verkrijgbaar waarin een vingerknelbeveiliging is opgenomen. Op die manier wordt voorkomen dat de kleine vingers van kinderen (en ook vingers van volwassenen) bekneld kunnen raken. Naast de mechanieken die voorkomen dat je vingers bekneld kunnen komen te zitten, is een ander veiligheidsaspect, te weten de veerbreukbeveiliging, wettelijk verplicht. Hierdoor wordt voorkomen dat, wanneer een veer mocht breken, de panelen van de garagedeur naar beneden vallen.
Geplaatst in:
Geplaatst op 22.6.2016 door MatchPoint
Bij het verkopen van je woning zijn er een aantal stappen die je moet ondernemen om de verkoop van je huis goed te laten verlopen. Veel mensen zullen al snel denken aan de inrichting van je huis, maar ook het kiezen van de juiste makelaar is een lastige stap. Een goede makelaar zorgt dat je huis beter en makkelijker wordt verkocht. Het is dus een belangrijke stap. Daarom zijn hier een paar tips de juiste makelaar te kiezen.
Geplaatst in: Verhuizen


© Copyright 2006-2015, Matchpoint offerte-aanvragen.net