cv ketel kopenCV ketel kopen? Eerst vergelijken en bespaar!

U wilt een cv ketel kopen waar u jaren plezier van heeft, en die ook bespaard op uw energierekening? Dan kunt u het beste een HR cvketel kopen.

De meeste mensen die tegenwoordig cv ketels kopen nemen een hoog rendement cv ketel. De oude VR cv ketels zijn ook bijna niet meer leverbaar.

Gaat u een HR cv ketel kopen dan bent u verzekerd dat u een zuinige ketel heeft, echter zijn hier ook wel verschillen in, namelijk:

  • HR 100 - vanaf 100% rendement.
  • HR 104 - vanaf 104% rendement.
  • HR 107 - vanaf 107% rendement.

Mensen die een HR cv ketels kopen zijn zeker zuiniger dan met de oude VR cv ketels, die halen maar een rendement van ongeveer 70%.

Wilt u een HR cv ketel kopen ? Dan wilt u natuurlijk ook weten welke het beste bij u past, u moet letten op het vermogen van de cv ketel ( KW ) en de CW waarde. CW waarde is een afkorting van Comfort Warmte ( warm water ). De meeste huishoudens die cv ketels kopen kunnen het best een cvketel kopen met een CW waardes tussen de 4 en 5 kopen. Alleen als uw huishouden een erg grote warmwatervraag heeft, kunt u beter investeren in een cvketel kopen met een CW waarde 6.

  • Cv ketel CW 3: Water voor 1 doel tegelijk. U kunt dus of het bad vol laten lopen of douchen.
  • Cv ketel CW 4: Beperkt mogelijk om meerdere kranen tegelijk voor warm water te gebruiken.
  • Cv ketel CW 5: Voor normaal gebruik,tappen uit meerdere kranen met deze HR ketel.
  • Cv ketel CW 6: Wilt u deze HR cv ketel kopen, dan kunt u overal in huis tegelijk warm water tappen zonder dat ergens in huis het water koud is. Ideaal, maar wel duur vinden we.

Prijzen vergelijken

U kunt een cv ketel kopen en laten installeren door een goede installateur voor ongeveer € 2000,- , maar wat kost die zelfde cv ketel nou bij een andere installateur?

Dit kan wel eens € 500,- goedkoper zijn bij een andere installateur!

Daarom is het goed te vergelijken, Vergelijk hier cv installateurs en bespaar.


© Copyright 2006-2015, Matchpoint offerte-aanvragen.net