Drankautomaat kopen? Vergelijk eerst en bespaar op uw drankautomaat


Zoekt u een drankautomaat leverancier om drankautomaten te vergelijken.


Klik hier om direct offertes te vergelijken van meerdere Leveranciers.


Bij Matchpoint offerte-aanvragen kunt u meerdere offertes tegelijk aanvragen en vergelijken op prijs en kwaliteit. Wilt u een drankautomaat kopen? Vergelijk dan eerst meerdere leveranciers.

 

 

Drankautomaten

Een drankautomaat staat bijna in elk bedrijf, school of sportcentrum, Drankautomaten zijn zeer geliefd voor uw personeel, klanten en bezoekers. Ze geven uw personeel weer nieuwe energie en het kan uw bedrijf ook nog geld opleveren.

De drankautomaten tegenwoordig zijn een stuk zuiniger dan de oude drankautomaten van jaren terug omdat de koeling veel zuiniger is door nieuwe technieken en led verlichting wat zuiniger is en minder warmte afgeeft.

Per automaat gaan er wel 200 tot 500 blikjes of flesjes in dus elke dag bijvullen is niet meer nodig. U kunt er voor kiezen de automaat zelf bij te vullen of dit door de leverancier te laten doen. Er zijn vele soorten drankautomaten, automaten die verschillende dranken beschikbaar stellen en automaten die alleen maar 1 merk verkopen, zoals bv een coca cola automaat. Deze drankautomaten bevatten uitsluitend blikjes of flesjes die door het merk zijn geproduceerd. Maar wilt u een drankautomaat kopen of huren voor een gezondheidscentrum dan zult u waarschijnlijk kiezen voor een automaat met sportdrankjes, water of gezonde dranken.

Een drankautomaat kopen heeft voor bedrijven ook een aantal voordelen, want er is geen personeel voor nodig, onderhoud en bijvullen kan vaak gedaan worden door het bedrijf waar de automaat is afgenomen. Veel automaten kunnen ook zelf ingedeeld worden met gezonde dranken of water, het is dus goed eerst verschillende bedrijven te vergelijken.

 

Vergelijk meerdere leveranciers voor het kopen van uw drankautomaat.drankautomaat drankautomaten drankautomaat kopen

© Copyright 2006-2015, Matchpoint offerte-aanvragen.net