Klik hier om direct offertes te vergelijken van meerdere Leveranciers.


Bij Matchpoint offerte-aanvragen.net kunt u meerdere offertes tegelijk aanvragen en vergelijken op prijs en kwaliteit. Wilt u een drankenautomaat kopen of huren? Vergelijk dan eerst meerdere leveranciers en bespaar.

 

 

Hoeveel mensen gaan er gebruik maken van de drankenautomaat?

Als u een drankenautomaat voor uw bedrijf zoekt zult u met een paar dingen rekening moeten houden. Er zijn vele soorten drankenautomaten, er zijn drankenautomaten die warme drankjes en gekoelde drankjes aanbieden. Zoekt u een drankenautomaat voor uw werknemers, voor uw klanten, of bezoekers? Bent u op zoek naar een uitgebreide warme drankenautomaat met vele functies qua warme dranken, of een drankenautomaat met gekoelde drankjes? Hoeveel ruimte heeft u voor een drankenautomaat? Drankenautomaten variëren van zo groot als een koelkast tot een tafelmodel. Als u niet zoveel ruimte heeft zult u dus moeten gaan kijken voor een tafelmodel. De tafelmodellen geven overigens in de meeste gevallen alleen warme dranken zoals koffie en thee. Voor uw klanten en bezoekers is het meestal handiger om een grote drankenautomaat aan te schaffen.

Hoeveel wordt er gebruik gemaakt van de drankenautomaat?

De meeste leveranciers hebben hun drankenautomaten afgestemd zijn op een gemiddeld aantal personen. Gaat u de drankenautomaat alleen voor werknemers gebruiken of voor iedereen? Het is goed eerst te kijken hoeveel mensen er gebruik van gaan maken. Zo kunt u beter bepalen of u een drankenautomaat gaat huren of kopen.

Soorten drankenautomaten

Er zijn vele soorten drankenautomaten, zoals warme drankenautomaten met koffie, soep, thee, chocolademelk etc. en tegen betaling of gratis. En koffie is dan weer onder te verdelen in: espresso, cappuccino, koffie verkeerd, etc. Wilt u snel een kop koffie dan zijn er koffieautomaten met koffie in poedervorm, dan heeft u binnen 8 sec. een kop koffie. Maar er zijn ook automaten die de koffie pas malen op het moment dat u een kopje koffie neemt, dit duurt dan wel wat langer tot 30 sec. maar dan heeft u wel een kopje koffie van topkwaliteit. Er zijn ook warme drankenautomaten die tot wel honderd varianten aanbieden. Er is dus keus genoeg.

 

Vergelijk meerdere leveranciers voor het kopen van uw drankenautomaat.drankenautomaat drankenautomaten drankenautomaat

© Copyright 2006-2011, Matchpoint offerte-aanvragen.net

© Copyright 2006-2015, Matchpoint offerte-aanvragen.net