Frisdrankautomaat huren? Vergelijk eerst en bespaar op uw Frisdrankautomaat


Zoekt u een Frisdrankautomaat leverancier voor het huren van een Frisdrankautomaat.


Klik hier om direct offertes te vergelijken van meerdere Leveranciers.


Bij Matchpoint offerte-aanvragen kunt u meerdere offertes tegelijk aanvragen en vergelijken op prijs en kwaliteit. Wilt u een Frisdrankautomaat huren? Vergelijk dan eerst meerdere leveranciers.

 

 

Frisdrankautomaat huren

Bijna overal staat een frisdrankautomaat. In scholen, kantines, bedrijven, sportscholen en winkels. De frisdrankautomaten van deze tijd zijn een stuk zuiniger door led verlichting en zuinigere koeling als de oude Frisdrankautomaten.

In de automaten kunnen tegenwoordig tussen de 200 en 500 blikjes of flesjes per automaat, deze kunt u zelf bij vullen of u kunt dit uitbesteden aan het bedrijf die de automaat levert.

Er zijn tegenwoordig vele soorten drank automaten, automaten die alleen maar 1 merk verkopen, zoals bv een coca cola automaat. Deze coca cola automaat bevat uitsluitend blikjes of flesjes die door coca cola zijn geproduceerd. Er zijn natuurlijk ook automaten die verschillende dranken hebben, van gezonde dranken tot water. Maar wilt u een frisdrankautomaat huren voor een fitnesscentrum of sportschool dan zal u waarschijnlijk kiezen voor een automaat met gezonde dranken.

Een frisdrankautomaat huren heeft voor bedrijven ook een aantal voordelen, want u hoeft de automaat niet te onderhouden en de maandelijkse kosten zijn ook laag.

Een frisdrankautomaat kan gekocht worden maar veel bedrijven gaan toch een frisdrankautomaat huren tegen gunstige voorwaarden.

 

Vergelijk meerdere leveranciers voor het huren van uw frisdrankautomaat.frisdrankautomaat huren frisdrankautomaat huren frisdrankautomaat huren

© Copyright 2006-2011, Matchpoint offerte-aanvragen.net

© Copyright 2006-2015, Matchpoint offerte-aanvragen.net