Frisdrankautomaat kopen? Vergelijk eerst en bespaar op uw Frisdrankautomaat


Zoekt u een Frisdrank leverancier voor het kopen van een Frisdrankautomaat.


Klik hier om direct offertes te vergelijken van meerdere Leveranciers.


Bij Matchpoint offerte-aanvragen kunt u meerdere offertes tegelijk aanvragen en vergelijken op prijs en kwaliteit. Wilt u een Frisdrankautomaat kopen? Vergelijk dan eerst meerdere leveranciers.

 

 

Frisdrankautomaat kopen

Tegenwoordig staat bijna in elk gebouw een frisdrankautomaat. Het is bijna niet meer weg te denken, in scholen, kantines, bedrijven en winkels. De frisdrankautomaten van deze tijd zijn een stuk zuiniger als de oude Frisdrankautomaten en de capaciteit ligt tussen de 200 en 500 blikjes of flesjes per automaat, en u kunt er voor kiezen de automaat zelf bij te vullen of dit te laten doen.

Er zijn vele soorten drank automaten, automaten die verschillende dranken beschikbaar stellen en automaten die alleen maar 1 merk verkopen, zoals bv een coca cola automaat. Deze coca cola automaat bevat uitsluitend blikjes of flesjes die door coca cola zijn geproduceerd. Maar wilt u een frisdrankautomaat kopen voor een fitnesscentrum of sportschool dan zult u waarschijnlijk kiezen voor een automaat met sportdrankjes of gezonde dranken.

Een Frisdrankautomaat kopen heeft voor bedrijven ook een aantal voordelen, want er is geen personeel voor nodig en onderhoud en bijvullen kan vaak gedaan worden door het bedrijf waar de automaat is afgenomen.

Een frisdrankautomaat kan gehuurd worden maar veel bedrijven gaan toch een frisdrankautomaat kopen omdat dat op den duur toch geld op gaat leveren als de automaat op een goede plek staat.

U kunt er voor kiezen dat u zelf de automaat onderhoud en bijvult of dat u dit uitbesteed aan het bedrijf die de automaat geleverd heeft. Veel automaten kunnen ook zelf ingedeeld worden met gezonde dranken of water, het is dus goed eerst verschillende bedrijven te vergelijken.

 
 
 


frisdrankautomaat kopen frisdrankautomaat kopen frisdrankautomaat kopen

© Copyright 2006-2011, Matchpoint offerte-aanvragen.net

© Copyright 2006-2015, Matchpoint offerte-aanvragen.net