Klusbedrijf Leeuwarden


Klusbedrijf nodig in Leeuwarden? Vergelijk hier meerdere offertes van klusbedrijven.


Zoekt u een goed klusbedrijf in omgeving Leeuwarden? maar u wilt niet te veel betalen, klik dan in de link hieronder en start met besparen!


Klik hier om direct offertes te vergelijken van meerdere klusbedrijven tegelijk in Leeuwarden.


Vergelijk in 1 keer meerdere klusbedrijven in omgeving Leeuwarden.


Bij Matchpoint offerte-aanvragen kunt u meerdere offertes tegelijk aanvragen en vergelijken op prijs en kwaliteit en hoeft u niet te veel te betalen. U kunt niet alleen klusbedrijven vergelijken maar ook andere diensten en installateurs, kijk op onze homepage voor meer diensten en installateurs.


Welke werkzaamheden doet een klusbedrijf?

Hier onder een kleine lijst van wat een klusbedrijf voor u kan betekenen.

Timmerwerk
Een meubel op maat maken, een raamkozijn plaatsen, uw tuin timmerwerk, schutting, tuinhuisje, etc. timmerwerk binnen zoals; verlaagd plafond of trap. Een goed klusbedrijf kan bijna al uw kleine timmerwerk verrichten.

Schilderen:
Onderhoud aan uw woning ( kozijnen, deuren, dakkapel), interieur ( muren,plafond, binnendeuren, kozijnen en vloeren. Kortom bijna al het schilderwerk in en om uw woning kan een goed klusbedrijf voor doen.

Verbouwingen:
Garage ombouwen tot kamer, opsplitsen van grote kamers naar kleinere kamers, verplaatsen of maken van een extra deurgat, het verbouwen van uw zolder.

Vloeren:
Houten vloeren, laminaat, zeil

Badkamer/Toilet:
Bijna alle werkzaamheden die voorkomen bij de renovatie of aanleg van een nieuwe badkamer of toilet kan een klusbedrijf voor u doen, zoals tegelwerk, bad-, installatie toilet hangtoilet, installatie badkamer meubel, douche cabine, douche deuren, douchebak, een kraan vervangen etc.

Keuken:
Installatie van aanrecht, kastjes, kranen, afvoer, vaatwasser, kooktoestel, koelkast, lampen

Reparaties/onderhoud
Lekkage, Houtwerk reparaties, vloerreparaties, stucwerk, afvoer ontstoppen etc.

Loodgieters werk

Een goed klusbedrijf kan ook uw centrale verwarming aanleggen, leidingen radiatoren cv ketels. Echter is het verstandiger een cv installateur uw cv ketel te laten plaatsen.


Direct klusbedrijven vergelijken in Leeuwarden? klik hier.


© Copyright 2006-2015, Matchpoint offerte-aanvragen.net