warmtepomp installatie


Warmtepomp installatie

Wilt u een warmtepomp installeren dan is het verstandig eerst voldoende informatie in te winnen voordat u overgaat op de aanschaf van een warmtepomp installatie. Wilt u een warmtepomp installeren dan is het verstandig om naar referentieadressen te vragen bij verschillende installateurs. Vergelijken doet u dus niet alleen op de prijs maar ook op het systeem, want er zijn nogal wat verschillende systemen. Gaat u de warmtepomp installatie zelf plaatsen dan heeft u wel enige technische kennis nodig en u moet ook rekening houden met de garantie die misschien vervalt.

Voordat er een warmtepomp installatie geplaatst kan worden moet er eerst vastgesteld worden hoeveel capaciteit er nodig is. Zo bent u er namelijk zeker van dat het comfort in huis gelijk is aan het gebruik van een gewone cv ketel.

Het grote voordeel bij een warmtepomp installeren is niet alleen het milieu maar ook uw portemonnee en de lange levensduur van de elektrische warmtepompen tot wel 25 tot 30 jaar en veel minder onderhoud!

De warmtebron die u kiest voor de warmtepomp installatie zal natuurlijk afhangen van de omgeving waarin men de pomp wil plaatsen. In een gebied met een harde ondergrond is een warmtepomp installatie die de warmte uit de grond haalt in meestal niet mogelijk. U kunt dan beter een warmtepomp installeren die warmte uit de lucht opneemt.

Voordat u aan een warmtepomp installeren denkt moet u ook aan de isolatie van uw woning denken anders gaat u niet voldoende besparen.

Wilt u een warmtepomp installeren vergelijk dan eerst meerdere offertes.


© Copyright 2006-2011, Matchpoint offerte-aanvragen.net

© Copyright 2006-2015, Matchpoint offerte-aanvragen.net