Webhosting

Webhosting nodig? Vergelijk hier meerdere offertes in 1 keer en bespaar!


Zoekt u webhosting in uw regio? maar u wilt niet te veel betalen, klik dan in de link hieronder en start met besparen!


Klik hier om direct offertes te vergelijken voor webhosting.


Bij Matchpoint offerte-aanvragen kunt u meerdere offertes tegelijk aanvragen en vergelijken op prijs en kwaliteit, zo hoeft u niet te veel te betalen. U kunt niet alleen webdesign vergelijken maar ook andere diensten en installateurs, kijk op onze homepage voor meer diensten en installateurs.

Wat is webhosting:

Webhosting is een dienst die ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij een Hostingbedrijf.


Gratis hosting:
Meestal met beperkte mogelijkheden. Het draaien van scripts en het voeren van een eigen domeinnaam is vaak niet mogelijk. Schijfruimte is meestal ook beperkt. Soms voegt het hostingbedrijf reclameboodschappen toe aan elke pagina.
Shared hosting:
Hierbij worden meerdere websites op dezelfde server geplaatst. Hierdoor is het mogelijk dat de ene website de andere doet vertragen of zelfs crashen.
Reseller hosting:
Bestemd voor wie zelf een webhost wil worden. Voorziet in een hoge schijfruimte en bandbreedte die kan verdeeld worden over alle sites die de gebruiker er wil op plaatsen. Te vergelijken met shared hosting, maar de afnemer heeft meer vrijheid en kan zelf webhosting verkopen.
Virtual Private Server
Hiermee kan één fysieke server meerdere virtuele servers huisvesten. Elke klant heeft dan beheerder of root-rechten om de server te configureren en gebruikers rechten toe te kennen. De klant kan een VPS ook voor andere toepassingen dan websites gebruiken. Als een virtuele server crasht, dan hebben de andere klanten daar geen last van. Processorcapaciteit en bandbreedte naar de harde schijf worden wel gedeeld door de klanten.
Dedicated hosting:
De klant krijgt werkelijk een eigen server (machine). Wel heeft deze zich te houden aan datalimiet en hardeschijfruimte.
Managed hosting:
De klant krijgt een eigen server (of een gedeelte hier van) maar geeft het beheer en onderhoud hier van uit handen.
Co-located hosting:
De klant plaatst een eigen server in de ruimte van de colocatieprovider. Ook hier heeft de klant rekening te houden met datalimiet, maar harde schijven kunnen naar gewenste hoeveelheid worden geplaatst of vervangen door grotere.
Cloud hosting:
Een nieuwe vorm van hosting op geclusterde servers waardoor een grote schaalbaarheid ontstaat. De voordelen zijn betere beschikbaarheid, meer betrouwbaar en hogere snelheid.
© Copyright 2006-2015, Matchpoint offerte-aanvragen.net