zonnepanelen plaatsen


Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen plaatsen kunt u zelf ook doen maar er komen wel een aantal zaken waar u op moet letten namelijk; de veranderingen in de meterkast, de bevestiging op het dak, de dakconstructie etc. Bijna iedereen kiest dus voor een installatiebedrijf om de zonnepanelen plaatsen. Wilt u dus zonnepaneel plaatsen laat u dan eerst goed informeren.

Plaatsen zonnepanelen

De zonnepanelen plaatsen op een schuin dak is natuurlijk ideaal maar er is wel montagemateriaal nodig en uw dak moet ook sterk genoeg zijn om de panelen te dragen, ze wegen wel tot 20 kg per stuk. De gehele dakconstructie moet dus sterk genoeg zijn. Wilt u een zonnepaneel plaatsen op een plat dak dan is er een speciaal frame nodig om de zonnepanelen op te plaatsen, dit frame moet ook verzwaard worden om omwaaien te verkomen. Uw dak moet dat extra gewicht wel kunnen houden.

Plaatsen zonnepanelen kunt u dus het beste overlaten aan een erkende installateur, zei weten ook alles over subsidies en over vergunningen als u een monumentaal pand heeft bijvoorbeeld. Een zonnepaneel plaatsen hoeft in het algemeen geen probleem te zijn en er is eigenlijk nooit een vergunning voor nodig.

Wat u wel altijd moet doen is verschillende zonnepanel leveranciers vergelijken, de prijzen lopen nogal uiteen en de verschillende zonnepanelen ook. Veel leveranciers geven ook garantie op de opbrengst van de panelen.

Op deze website kunt u eenvoudig meerdere offertes tegelijk aanvragen en vergelijken op prijs maar zeker op kwaliteit, gaat u plaatsen zonnepanelen dan is het de bedoeling dat deze jaren mee gaan!

 

Zonnepanelen plaatsen? Vergelijk eerst meerdere offertes en bespaar!


© Copyright 2006-2011, Matchpoint offerte-aanvragen.net

© Copyright 2006-2015, Matchpoint offerte-aanvragen.net